CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 2, 2011

Perkampungan iLmu...

Bermula hari dari hari Jumaat... 27/5/2011 sampai la hari Selase... 31/5/2011 kiteorang terpakse tido sekolah sebab de program untuk plajar PMR & SPM... errrkkk, asrama pula tu.. hee.. :/ tak biasa... tapi nak kate best boleh la juga sebab de kawan2 kan.. kiteorang same dorm ngan dillah, syahbee, habsah... dorm 1... :) kawan2 laen dorm 4, 5... mule2 kiteorang dapat dorm laen2 tau, tp kiteorg cakap bawak 1 beg je.. hee.. tp memang pon... erm, makan ? pagi, tgh/hr, petang, malam... naik agaknye berat badan kiteorng.. haha... :D 
bile ingat balikkan, kelakar r budak-budak nie.. waktu dalam kelas, sempat pulak kiteorang main jual beli pantun.. haha... :D 
malam terakhir pula kiteorang makan pizza. best sgt! 
tapi malam tu kan .............. huuuuuu............. tak de la... :D 

hari-hari study kiteorang : -D

jumaat : bahasa arab & ekonomi/add math
sabtu   : prinsip akaun & sains
ahad    : pendidikan al-quran sunnah & pendidikan syariah islamiah
isnin    : bahasa inggeris & sejarah
selasa  : bahasa melayu & math

yang kelakarnye bile dah hari last tu kan, cikgu tu kate excited nye kamu sume.. rupenye sume excited nak balik.. haha.. gelak cikgu tu... :D ye la mane tak nye, kena balik pukul 10 malam lak tu..kiteorang cadang nak balik hari rabu pagi, tapi cikgu suruh kosongkan asrama tu pukul 10 malam...erm.. nak buat cam ne lg, dak asrama p0n terpaksa balik malam tu juga.. erm.. kesian.. :/

ragam kami di hari study ....

 V

kelas malam sejarah

 peace... :D

 jaohnye...

 aik? sape la yg syahid tu ek ? hee.. untung aku tak de.. :D

 tanye... tanye...


 huh!!!

addmath... addmath...  

pelajar lelaki :

smile...



 smart la korang! :P

cikgu2 masa perkampungan:

 cikgu ainaa~akaun

cikgu aishah~sains
 
 
cikgu sains

ustazah zakiah~pqs

cikgu pqs

 ustaz syakirin~psi                                   cikgu bi


cikgu dina & cikgu noraini~sejarah

 cikgu elmy azizan~sejarah [cikgu paling kelakar]

cikgu raizeeta & cikgu rosmah~bm

 cikgu hasnan~bm

cikgu halim & cikgu aini~math

T A M A T  S U D A H !!!


TWIN: "dapat ilmu... pengalaman duduk asrama... haha... :D"

4 comments:

: husna : said...

semoga berjaya ye adik2 :)
sk mana ni?

TWIN94 said...

trime kasih...
SMAD KLANA Seremban...
akak kenal kami ke??

syakir suju said...

best kut....................

SweeTWIN said...

of coz la. :)