CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, January 15, 2012

i'm lonely...

Assalammualaikum...

"Yahooooo.... syok giler akak tak ada. Boleh buat suka hati je dekat dalam bilik ni. Bak kata aku, katil ni aku yang punya... ahahahahha.. erm.. dapat keluar sorang-sorang. Dia tak de. Best giler r! Komputer pon aku dapat guna sorang. Aku dapat bangun lambat, tak ada yang memekak nak kejut aku nanti. ahahha... Kalau boleh nak je suruh die duduk lama-lama dekat sana tu. biar lama sikit. tak ada la orang nak menyibuk lagi pasal aku. huahuahua... Duit pon boleh guna sorang-sorang. Tak payah la nak share-share. Orang kate sharing is caring, bagi aku PUI!!! TAK PAYAH la. Pastu asyik2 sabtu ahad mesti suruh tepon, macam la jauh sangat, jage je lah diri tu elok2. adushhh!!!"

selalunya setengah orang mesti dah macam tu. Kan ? Tapi aku rasa bagi aku tak kot. haha, bukan apa. kiteorang mana pernah pisah. paling lame pon 3 hari. Tapi ni 3 bulan... pergi mana ? PLKN!!
Akak aku pergi PLKN kat Muar Johor. Aku sorang!. Tapi t's okay, aku still ada kawan yang giler2 nak melayan perangai dieorang tu, hee... :D walaupun jujurnya aku sunyi tak ada akak sementara ni, tapi try happykan diri sorang kat rumah ni dengan family. Tapikan, aku lebih suka duduk sorang2 dalam bilik ngadap komputer ni hah. Tak tau la kenapa. Mak selalu ajak tgk tv sama, aku tengok kejap je, pastu.......... masok bilik, hee.. :D

ermm.... bosan bosan bosan... :/

sekarang aku tengah tunggu nak cari kerja sebab asyik duduk je kat rumah, bukanlah tak suka, cuma aku ni jenis yang suke keluar berjalan2. tengok permandangan la katakan.. ahahaha.. :D
kawan-kawan ada yang dah dapat kerja. Aku belum lagi.... bile laaaaaaa nak dapat kerja ni.... :/




2 comments:

Nadzirah Azman said...

alaaaa, sedih nya...
padan muke!!~

SweeTWIN said...

wekk ! kuang asam kau ek. haha. :D